Dodelijk verkeersongeval op Roggelseweg in Haelen

4 maanden geleden gepubliceerd

Op donderdag 8 februari heeft op de Roggelseweg in Haelen een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden. Een 33-jarige vrouw, die op haar fiets werd aangereden door een personenauto, is aan haar verwondingen overleden in het ziekenhuis.

Hulpdiensten ter plaatse

Rond 14:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij later aan haar verwondingen is overleden. De omgeving van het ongeval werd voor enige tijd afgezet, zodat specialisten van de politie onderzoek konden doen. Hierbij werd onder andere gekeken naar de sporen op de weg en de toestand van de betrokken voertuigen. Ook zijn eventuele camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren of die mogelijk camerabeelden hebben van de omgeving rond het tijdstip van het ongeval. Ook mensen die meer informatie hebben over de situatie vlak voor het ongeval worden verzocht contact op te nemen. Getuigen kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer van de politie op 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.