Drie gewonden bij aanrijding met vijf voertuigen op de A76

6 maanden geleden gepubliceerd

Drie mensen raakten gewond bij een ongeval op de A76 op zaterdagavond rond 20.00 uur. Hierbij waren vijf auto’s betrokken die zwaar beschadigd raakten. Het ongeval vond plaats in de rijrichting van Stein naar Heerlen.

Details van het ongeval

Bij het ongeval raakte een vrouw uit één van de auto’s zwaar gewond, terwijl een andere vrouw en een baby lichtgewond raakten. Een man uit een andere auto had, na onderzoek, geen letsel. De inzittenden van de andere auto’s zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel en bleken niet gewond.

Door het ongeval waren alle rijstroken van de snelweg geblokkeerd. De zwaar beschadigde auto’s lagen verspreid over de hele rijbaan.

Doorgereden na ongeval

Er is een aanwijzing dat een auto, mogelijk de veroorzaker van het ongeval, is doorgereden. Het zou gaan om een rode Ford Fiesta met een Oekraïens kenteken. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Oproep aan getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen en automobilisten die eventueel beelden van het ongeval hebben, bijvoorbeeld via een dashcam. Personen met informatie kunnen contact opnemen met de politie.