Twee personen gewond na confrontatie met indringer in Voerendaal

4 maanden geleden gepubliceerd

Twee bewoners van een woning aan de Steinweg in Voerendaal zijn ernstig gewond geraakt na een confrontatie met een indringer. De slachtoffers hebben verwondingen opgelopen en zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De verdachte is na het incident gevlucht.

Zoektocht naar verdachte

De politie heeft meerdere eenheden ingezet in de omgeving van de Steinweg in Voerendaal om de verdachte te zoeken. Ook is er een politiehelikopter ingezet. De verdachte is herkenbaar aan een legergroene jas en een bruine broek. De richting waarin de verdachte is gevlucht, is nog onbekend. De politie adviseert om de verdachte niet zelf te benaderen en bij een mogelijke waarneming direct 112 te bellen.

Onderzoek gaande

De politie doet in en rond de woning onderzoek naar het geweldsincident. Er worden sporen veiliggesteld, camerabeelden bekeken en getuigen gehoord. Verdere details over het incident zijn op dit moment nog onbekend. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, of die camerabeelden hebben waarop mogelijk iets te zien is, worden verzocht dit te delen met de politie. Dat kan anoniem.