Nederlands-Waalse Business Club organiseert 'Meet the Ambassador Lunch'

9 maanden geleden gepubliceerd

De Nederlands-Waalse Business Club (NWBC) organiseert een ‘Meet the Ambassador Lunch’. Deze zal plaatsvinden op donderdag 28 september 2023 op het prachtige Château Neercanne in Maastricht.

Over de locatie

Château Neercanne, gelegen met uitzicht over de UNESCO-baroktuinen en het Jekerdal, dient als decor voor de lunchbijeenkomst. In deze sfeervolle omgeving zullen de handelsbetrekkingen tussen Nederland en België centraal staan.

Wat staat er op de agenda?

Tijdens de bijeenkomst worden markttrends en kansrijke sectoren belicht. Bovendien biedt het programma de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met Zijne Excellentie de Ambassadeur van Nederland in het Koninkrijk België, de heer Pieter-Jan Kleiweg de Zwaan, en Hare Excellentie de Ambassadeur van het Koninkrijk België in Nederland, mevrouw Anick van Calster.

Daarnaast is er voldoende gelegenheid om nieuwe zakelijke contacten te leggen.

Culinaire verwennerij

De lunch wordt verzorgd door chef de cuisine Robert Levels en zijn team, die onlangs beloond werden met een Michelinster.

Programma van de dag

Het programma loopt van 12.00 uur tot 15.00 uur en omvat een ontvangst met aperitief, een welkomstwoord door de voorzitter van de NWBC, dhr. Jurgen Moors, plenaire toespraken door de ambassadeurs, en een gastronomisch driegangenmenu.

Kosten en inschrijving

Voor leden van de NWBC bedragen de kosten voor deze bijeenkomst €130 per persoon. Voor niet-leden bedragen de kosten €145 per persoon. Deze kosten zijn inclusief de genoemde lunchformule en dranken. De deadline voor inschrijvingen is 1 september 2023.

De Nederlands-Waalse Business Club kijkt ernaar uit om u op 28 september te verwelkomen op deze bijzondere bijeenkomst.

Related news