Onderzoek ingesteld naar steekincident in Heerlen

8 maanden geleden gepubliceerd

De politie is een onderzoek gestart naar een steekincident dat zondagochtend plaatsvond op De Kommert in Heerlen. Bij dit incident raakte een 33-jarige man uit Heerlen gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden.

Vechtpartij en zoektocht naar verdachte

Het incident vond plaats rond 8 uur in de ochtend, toen er een melding binnenkwam van een vechtpartij waarbij iemand gewond was geraakt. Na deze melding vluchtte de verdachte. Er is direct een zoekactie gestart waarbij een helikopter werd ingezet. Ook is er een burgernetbericht uitgezonden met het verzoek uit te kijken naar een licht getinte man van ongeveer 35-40 jaar met een ontbloot bovenlijf, een zwarte broek en zwarte schoenen. Deze man heeft een tatoeage van een leeuw op zijn rechterarm.

Ondanks de inspanningen, heeft de zoekactie nog geen aanhouding opgeleverd.

Oproep om informatie

De politie roept mensen op die informatie hebben die kan bijdragen aan het vinden van de verdachte. Ook als mensen iets hebben gehoord of gezien wat kan helpen bij het onderzoek, worden zij verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan uiteraard ook anoniem.