Oud-voorzitter VV Caesar Albert Nijsten overleden

27 dagen geleden gepubliceerd

Albert Nijsten, voormalig voorzitter van voetbalvereniging VV Caesar in Beek, is op 88-jarige leeftijd overleden. Nijsten was naast een fanatiek supporter ook 28 jaar lang actief als bestuurslid van VV Caesar, waarvan 13 jaar als voorzitter.

Hoogtijdagen onder leiding van Nijsten

Tijdens de periode waarin Nijsten voorzitter was, beleefde de club de hoogtijdagen van het eerste elftal. Onder zijn leiding vierde de club vele kampioenschappen, waaronder het landskampioenschap, en het winnen van de landelijke beker. Ook was Nijsten voorzitter toen het eerste elftal van de club in 1984 in de landelijke beker de strijd aanging met PSV in het Philips Stadion in Eindhoven.

75-jarig lidmaatschap

In augustus 2023 werd Nijsten nog gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap van de vereniging. Ondanks dat het bezoeken van het sportpark voor hem de laatste jaren moeilijk was, bleef hij de club nauwgezet volgen.

Medeoprichter Nachtwacht de Baeker Kleppermen

Nijsten was niet alleen betrokken bij VV Caesar, maar was ook medeoprichter en erelid van Nachtwacht de Baeker Kleppermen.

Afscheidsdienst

De afscheidsdienst voor Nijsten vindt aanstaande vrijdag om 11.00 uur plaats in de Sint-Martinuskerk in Beek. De crematie zal in stilte plaatsvinden. Voor aanvang van de dienst is er gelegenheid tot schriftelijk condoleren.