Overval op loods in Venlo, politie zoekt getuigen

9 maanden geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een overval die afgelopen nacht plaatsvond in een loods aan de Venrayseweg op bedrijventerrein ‘Fresh Park Venlo’. Daarbij werd één persoon door een groep personen bedreigd en enige tijd vastgehouden.

Details van de overval

De overval vond vermoedelijk plaats tussen 00.30 en 01.00 uur. Na een melding zijn meerdere eenheden met spoed naar de betreffende loods gegaan. Bij aankomst hebben zij het hele pand en de omgeving afgezet, maar er werd niemand meer aangetroffen.

Oproep aan getuigen

Het onderzoek naar deze zaak loopt nog. De Forensische Opsporing (FO) is bezig met het veiligstellen van sporen en het bekijken van camerabeelden. Verklaringen van mogelijke getuigen worden ook opgenomen. De politie roept getuigen op die tussen donderdag 14 september 23.00 uur en vrijdag 15 september 03.00 uur iets opvallends hebben gezien of gehoord in de omgeving van de loods.

Daarnaast vraagt de politie ook aan bedrijven in de buurt van de loods die beveiligingscamera’s hebben, om hun beelden te controleren op mogelijke verdachten. Wie informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan ook anoniem.