Poging tot overval op slagerij in Ospel mislukt

8 maanden geleden gepubliceerd

In Ospel heeft een persoon met donkere kleding en een oranje gezichtsbedekking geprobeerd een slagerij aan de Onze Lieve Vrouwestraat te overvallen. Dankzij het dappere optreden van het winkelpersoneel kon de overval worden voorkomen.

Details van de poging tot overval

Rond 14:18 uur kwam een gewapende man de winkel binnen. Hij bedreigde het personeel en eiste geld. Het personeel van de winkel wist de verdachte echter zonder buit naar buiten te werken. Vervolgens werd gezien dat er twee personen op een scooter wegvluchtten. Ze reden weg over de Ospeldijk richting Meijel.

Signalement van de verdachten

Het signalement van de overvaller luidt: man ongeveer 1.70-1.80 lang, gekleed in een donker jack, met een pet, een zonnebril en oranje kleurige mondbedekking. Van de tweede verdachte is geen signalement bekend. Er raakte niemand gewond tijdens de poging tot overval.

Politieonderzoek

De politie is in de omgeving op zoek naar twee mannen op een scooter. Daarnaast is ook een speurhond ingezet bij de zoektocht naar de beide verdachten. Het onderzoek naar de mislukte overval loopt nog.