Poging tot overval op slagerij in Ospel, verdachten op de vlucht

7 maanden geleden gepubliceerd

Op maandagmiddag 25 september 2023 vond er rond 14:18 uur een poging tot overval plaats op een slagerij in Ospel. De politie is op zoek naar twee verdachten die na de mislukte overval op een scooter zijn gevlucht.

Heldhaftig optreden winkelpersoneel

Een persoon, gekleed in donkere kleding en met een oranje gezichtsbedekking, probeerde de slagerij aan de Onze Lieve Vrouwestraat te overvallen. Door moedig optreden van het winkelpersoneel mislukte deze overval. De gewapende man kwam de winkel binnen, bedreigde het personeel en eiste geld. Het personeel wist de verdachte echter zonder buit naar buiten te werken.

Op de vlucht

Na het incident werd gezien dat twee personen op een scooter wegvluchtten. Zij reden weg over de Ospeldijk in de richting van Meijel. De overvaller wordt omschreven als een man van ongeveer 1.70-1.80 meter lang, gekleed in een donker jack, met een pet, een zonnebril en oranje kleurige mondbedekking. Van de tweede verdachte is geen signalement bekend. Gelukkig raakte er niemand gewond bij deze poging tot overval.

De politie roept getuigen op om met informatie te komen. Als u iets gezien heeft of een tip heeft over deze zaak, kunt u dat laten weten via het tipformulier van de politie.