Poging tot overval op tankstation in Blerick mislukt

7 maanden geleden gepubliceerd

Gisteravond heeft een poging tot overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Henriette Roland Holstlaan in Blerick. Twee mannen waren betrokken bij de poging, maar het is hen niet gelukt om geld buit te maken.

Details van de poging

Rond 18:10 uur kwam een van de mannen het tankstation binnen en bedreigde hij de medewerkster achter de kassa. Hij probeerde een greep te doen in de kassalade, maar door het snelle en doortastende optreden van de medewerkster mislukte dit. De verdachte deed nog een poging om de kassalade open te krijgen, maar ook dit mislukte. Vervolgens verdween de verdachte zonder buit, samen met een tweede persoon die buiten op de uitkijk had gestaan.

Omschrijving verdachten

De verdachte die het tankstation binnenkwam, was tussen de 1.60 en 1.70 meter lang. Hij droeg een trui met capuchon met een opvallende afbeelding van een clown in de kleuren rood, oranje, wit en blauw. Daarnaast droeg hij een grijze trainingsbroek met witte strepen tot aan de knie en zwarte gymschoenen. Hij had een mondkapje of sjaal voor zijn mond en droeg handschoenen.

De tweede verdachte, die buiten op de uitkijk stond, droeg een grijs-zwarte broek en een zwart jack. Hij had bergschoenen aan en kort donker haar.

De politie heeft direct een onderzoek ingesteld, maar de beide verdachten zijn nog niet aangetroffen.