Steekincident op Rijksweg in Gulpen, politie zoekt getuigen

7 maanden geleden gepubliceerd

Vrijdagavond 8 december heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Rijksweg in Gulpen. Het slachtoffer werd gevonden bij de kruising ‘Aan het Veld’ en de Tramweg. De politie is op zoek naar getuigen en informatie over de aanleiding van de aanval.

Incidentdetails

Het incident vond plaats kort na 22:00 uur. Er zijn twee verdachten betrokken bij het incident. Een verdachte wordt beschreven als een persoon met een witte huidskleur en een witte jas. De andere verdachte heeft een donkerdere huidskleur en droeg donkere kleding, een pet en had een snor.

Oproep aan getuigen en buurtbewoners

De politie is dringend op zoek naar mogelijke camerabeelden van het incident. Buurtbewoners in de omgeving van de Rijksweg die over een dashcam of gevelcamera beschikken, worden verzocht hun beelden te uploaden.

Daarnaast roept de politie op eventuele informatie over het incident te delen. Dit kan via 0800-6070, anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000, of via een tipformulier.

Het onderzoek naar het steekincident is nog in volle gang. Het is op dit moment nog onduidelijk wat de aanleiding voor het incident was.