Steekincident op Teniersstraat in Geleen, politie zoekt getuigen

6 maanden geleden gepubliceerd

Vanmorgen heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Teniersstraat in Geleen, waarbij een man gewond is geraakt. De politie is op zoek naar getuigen om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Incident

Rond 06:30 uur ontving de meldkamer een melding dat er een steekincident had plaatsgevonden. Het slachtoffer, dat te voet onderweg was, bleek te zijn gestoken door een onbekende persoon. Terwijl de man over de Teniersstraat liep in de richting van de parkeerplaats, werd hij plotseling van achteren aangevallen en gestoken met een scherp voorwerp. Het slachtoffer is medisch behandeld.

Signalement

De verdachte was ongeveer 1.80 lang en had een normaal postuur. Hij was volledig gekleed in het zwart, met een strakzittende zwarte trainingsbroek, een zwarte jas en een zwarte pet met daaroverheen een capuchon. Na het incident is de verdachte weggerend in de richting van de Eberhardstraat en verdween uit het zicht.

Getuigen gezocht

De politie is direct na het incident op zoek gegaan naar de verdachte en heeft een burgernet melding verspreid. Tot nu toe heeft dit echter nog niet geleid naar de identiteit van de verdachte. De politie is op zoek naar getuigen die de verdachte voorafgaand aan of kort na het incident hebben gezien. Personen met informatie worden verzocht contact op te nemen.