Verkeersongeval in Haelen met dodelijke afloop

4 maanden geleden gepubliceerd

Op donderdag 8 februari heeft er aan de Roggelseweg in Haelen een tragisch verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 33-jarige fietsster uit Haelen is overleden.

Het Ongeval

Omstreeks 14:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval. Het ongeluk betrof een aanrijding tussen een personenauto en een fiets. De bestuurster van de fiets werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij later aan haar verwondingen is overleden.

Onderzoek en Arrestatie

De bestuurster van de auto, een 25-jarige vrouw eveneens uit Haelen, is aangehouden. De omgeving van het ongeval was voor enige tijd afgezet om specialisten van de politie onderzoek te laten doen. Hierbij werd onder andere gekeken naar de sporen op de weg, de toestand van de betrokken voertuigen en zijn eventuele camerabeelden uit de omgeving veiliggesteld.

Oproep aan Getuigen

De politie roept getuigen op die het ongeval hebben zien gebeuren of die mogelijk camerabeelden hebben van de omgeving rond het tijdstip van het ongeval. Ook mensen die meer informatie hebben over de situatie vlak voor het ongeval worden verzocht contact op te nemen. Getuigen kunnen zich melden via het landelijke telefoonnummer van de politie.