Vitaliteitsbijeenkomst 'Stevig Staan' voor Ouderen

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Het programma ‘Stevig Staan’ ondersteunt mensen van 70 jaar en ouder in hun streven om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Het doel is het risico op vallen te verminderen en daarmee zelfstandigheid en zelfredzaamheid te behouden of te vergroten. Dit wordt bereikt door middel van informatieve vitaliteitsbijeenkomsten.

Praktische Details

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 20 maart van 15:00 tot 17:00 in De Alverman, gelegen aan Hengeland 12a, 5851 EA Afferden. Deze bijeenkomst is bedoeld voor inwoners van Afferden en Siebengewald, maar inwoners uit andere dorpen zijn ook welkom.

Later dit jaar volgen er nog bijeenkomsten voor inwoners van Well en Wellerlooi, en een bijeenkomst voor inwoners van Bergen, Nieuw Bergen en Aijen.

Aanmelden

Interesse in de bijeenkomst? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kbosiebengewald@outlook.com of secretaris@kboafferdenlimburg.nl. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met Thea Fransman op het nummer (0485) 44 14 11 of met Pieter van den Hoogen op het nummer 06 27 13 45 90.

Voor meer informatie over het programma ‘Stevig Staan’ kunt u terecht op de website www.stevigstaan.nu en www.bergen.nl/stevig-staan.